Vad Tusan Ska Jag Äta?

Vad tusan ska jag äta? Ja, det kan man fråga sig i dessa tider när larmrapporterna dugar tätt och det finns massor av dieter att välja på. Vegan, LCHF, Keto, Paleo är de mest populära vägarna att gå just nu, men varför inte Pegan?

Funktionelle läkaren Mark Hyman har kommit ut med en ny bok som ska hjälpa oss att göra bra val. “What the Heck Should I Eat?” finns ännu inte översatt till svenska, men går att köpa på både Adlibris och Bokus. På Amazon toppar “What the Heck Should I Eat?” listorna. Det Mark Hyman gjort är att plocka det bästa ur Vegan och Paleokosten och därmed fått till det ultimata sättet att äta. Dessutom går han igenom flera myter och sanningar som visar sig inte stämma. Det bästa ur bägge världar så att säga och det blev Pegan. Men se det inte som en diet utan en livsstil. Läs mer om “What the Heck Should I Eat,” här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *