Gratis Webbkurs Om Bakteriefloran

Visar ett livstecken i väntan på att nya bloggen ska bli färdig.

Passa på nu och följ webbkursen Interconnected i nio delar, på totalt nästan 10 timmar. Serien handlar om funktionell medicin , med tarmens bakterieflora i Centrum. Serien är för alla som lider av någon form av sjukdom, speciellt om den är av det autoimmuna slaget.

Interconnected är en fantastisk serie som ger hopp för reumatiker, psoriasissjuka, MS lidande och alla andra med kroniska besvär, som den konventionella sjukvården anser vara obotliga.

Men paasa på nu, för möjligheten att se serien gäller bara nio dagar. Sedan plockas den bort från webben och måste köpas. Att man först släpper den gratis är för att man vill nå så många som möjligt och visa att det finns hopp. Inga åtaganden krävs för att registrera sig. Har själv gjort det och sett de två första avsnitten, som är en riktig ögonöppnare:

Registrera er här och börja resan i magen-tarmens fascinerande värld:

Register – 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *